SSW Wijkwerk kwaliteitslabel
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Broadway

Musical Popkoor BROADWAY uit Hoorn behoort tot de grootste koren van Nederland. Iedere week repeteren de 180 enthousiaste zangers en zangeressen in Wijkcentrum de Grote Waal. Een toplocatie vanwege zijn centrale ligging, goede en gratis parkeergelegenheid, prima akoestiek maar ook om de gastvrije sfeer die er heerst. Een heel belangrijk punt want daar voelen wij, koor, combo en dirigent, ons goed bij. En als je je goed voelt en lekker kunt zingen en muziek maken dan krijg je nieuwe energie, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen! Het repertoire is zeer veelzijdig en varieert van rustige ballads van Adele en Ilse de Lange tot opzwepende klassiekers zoals Bohemian Rapsody van Queen en Africa van Toto. Op het gebied van musicals zijn er de laatste jaren medleys uit o.a. Ciske de Rat en Les Miserables gedaan, en op dit  moment staat Tarzan op het programma.

Met onze gedreven dirigent en oprichter Patrice van Opstal, en niet te vergeten onze 5 super muzikale mannen die iedere week de live muziek verzorgen. De koorleden kunnen thuis ook aan de slag want van bijna alle nummers zijn oefen mp3-tjes te vinden op de speciale ledenpagina. Voor de choreografie├źn, die maken dat onze concerten maar vooral ook de theatershows ook een beleving worden, hebben we onze vaste choreograaf/regisseur Bas Groenenberg.

Elke week  wordt er op donderdagavond vanaf 20.00 uur gerepeteerd in wijkcentrum de Grote Waal in de Grote Waal. Iedereen is welkom, mits je 16 jaar of ouder en 55 jaar of jonger bent (dames, voor heren geldt: 60 jaar of jonger). Heb je een brede muzikale interesse en hou je van zingen? Kun je daarnaast ook nog een beetje dansen/lekker bewegen en vind je het niet erg om teksten uit het hoofd te zingen? Kom dan eens bij ons kijken of wat wij doen jou aanspreekt! 

PS: Wil je eigenlijk nog wel meer weten over ons? Kijk dan even op onze vernieuwde website www.broadwayhoorn.nl en laat je verrassen!


Wijkcentrum Grote Waal


Doelgroep:
Jongeren , Volwassenen
Datums Van Tot
Kosten:
€ 18.00 (per maand)