zomer in Hoorn
Zomer in Hoorn
Nieuws in verband met het Corona virus
Corona maatregelen
Koop nu uw Speeltuin entree kaarten online
Speeltuin
Entree
Kaarten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Broadway

Musical Popkoor Broadway uit Hoorn behoort tot de grootste koren van Nederland. Iedere week repeteren de 180 enthousiaste zangers en zangeressen in wijkcentrum Grote Waal. Een toplocatie vanwege zijn centrale ligging, goede en gratis parkeergelegenheid, prima akoestiek maar ook om de gastvrije sfeer die er heerst. Een heel belangrijk punt want daar voelen wij, koor, combo en dirigent, ons goed bij. En als je je goed voelt en lekker kunt zingen en muziek maken dan krijg je nieuwe energie. Het repertoire is zeer veelzijdig en varieert van rustige ballads van Adèle en Ilse de Lange tot opzwepende klassiekers zoals Bohemian Rapsody van Queen en Africa van Toto. Op het gebied van musicals zijn er de laatste jaren medleys uit o.a. Ciske de Rat en Les Miserables gedaan maar ook Tarzan staat op het programma.

Met onze gedreven dirigent en oprichter Patrice van Opstal, en niet te vergeten onze 5 super muzikale mannen die iedere week de live muziek verzorgen. De koorleden kunnen thuis ook aan de slag want van bijna alle nummers zijn oefen mp3-tjes te vinden op de speciale ledenpagina. Voor de choreografieën, die maken dat onze concerten maar vooral ook de theatershows ook een beleving worden, hebben we onze vaste choreograaf/regisseur Bas Groenenberg.

Elke week  wordt er op donderdagavond vanaf 20.00 uur gerepeteerd. Iedereen van 16 tot 60 jaar is welkom. Heb je een brede muzikale interesse en hou je van zingen? Kun je daarnaast ook nog een beetje dansen/lekker bewegen en vind je het niet erg om teksten uit het hoofd te zingen? Kom dan eens kijken of wat wij doen jou aanspreekt! 

www.broadwayhoorn.nl 

Wijkcentrum Grote Waal


Doelgroep:
Jongeren , Volwassenen
Datums Van Tot
Kosten:
€ 18.00 (per maand)
Eventuele kosten gelieve ter plekke per PIN te betalen in het wijkcentrum
Docent:
Patrice van Opstal