SSW Wijkwerk kwaliteitslabel
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Muziek voor ouders en peuters

Deze activiteit is bedoeld voor ouder(s), grootouder(s) en/of verzorger(s) met kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. Houd je (klein)kind van samen liedjes zingen en meedoen met bewegingsspelletjes? Tijdens deze lessen zingen (groot)ouders samen met hun (klein)kind bekende en onbekende liedjes. Binnen deze lessen wordt er veel meebewogen ter ondersteuning van de liedjes.

Wist je dat deze cursus niet alleen ontzettend leuk is maar ook een positieve invloed heeft op o.a. de taalontwikkeling, de motoriek en het associatief denken? Bovendien verbindt het samen zingen.

Dribbel Vierhoek


Doelgroep:
Volwassenen , Peuters
Datums Van Tot
Kosten:
€ 32.50 (7 keer)
Docent:
Hillegonda van der Rol
Bijzonderheden:

Voor vragen kun je mailen naar h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl of bellen naar Hillegonda van der Rol via 0229-214263.

Bij genoeg animo zal de cursus doorgaan.

Let op; deze activiteit vindt plaats in het lokaal van peuterspeelschool Dribbel De Vierhoek, Lage Hoek 71 in Zwaag (basisschool Socrates). 

Inschrijven & betalen
Cursus / activiteit
Muziek voor ouders en peuters
Dribbel Vierhoek
€ 32,50 x 1 personen = € 32,50
Uw gegevens

Let op! Om uw aanmelding voor een activiteit definitief te maken dient u aan het einde van de betaling op de bevestigingsknop/OK button te klikken!

Gegevens van deelnemer 1 *
* indien u zelf niet de deelnemer bent
Kinderoppas
Wilt u gebruik maken van gratis kinderoppas?
Voorwaarden / op de hoogte
Ja, Ik ga akkoord met de algemene en inschrijvingsvoorwaarden
Ja, Ik ga akkoord met het maken van foto’s en videobeelden van mij en/of mijn kind. Dit beeldmateriaal wordt door Stichting Netwerk uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van promotieactiviteiten van Stichting Netwerk, zoals de gedrukte pers, Facebook, Instagram, YouTube, en de website van Stichting Netwerk. Voor meer informatie kunt u ons privacy statement op de website nalezen.
Online betaling
Veilig betalen met iDeal iDeal logo