zomer in Hoorn
Zomer in Hoorn
Nieuws in verband met het Corona virus
Corona maatregelen
Koop nu uw Speeltuin entree kaarten online
Speeltuin
Entree
Kaarten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Verlichting

De workshop verlichting is bedoeld om in totaal 8 bijeenkomsten een indruk te krijgen van wat er zoal bedoeld wordt met het begrip verlichting van, wat de boeddha noemde:  'het menselijke lijden'. Bestaat zoiets echt en zo ja hoe ziet het er dan precies uit en kan je dit misschien ook zélf ervaren? Vaak wordt verlichting gezien als een totale omwenteling, die je alleen kan bereiken door je helemaal te richten op en te wijden aan spirituele beoefening, zoals meditatie. Meditatie bestaat in vele vormen en hoewel ook dit onderwerp uiteraard aan de orde komt is het maar de vraag of verlichting per definitie bereikt kan worden. Of dat het al helemaal present is maar het accent meer ligt op hoe wij met ons zelf en met elkaar omgaan. Wat wij precies doen zodat we onze al verlichte aanwezige aard gewoonweg niet ervaren!

Wijkcentrum De Zaagtand


Doelgroep:
Kosten:
€ 80.00 (per 8 keer)
Eventuele kosten gelieve ter plekke per PIN te betalen in het wijkcentrum
Docent:
Douwe Kamstra
Bijzonderheden:

Totaal aantal 8 (avond) bijeenkomsten van 2 uur incl. pauze. Kosten 10 euro per avond, vooraf  te voldoen. Start bij voldoende deelname eind september 2019. Tijd en datum wordt nader bekend gemaakt. 

Informatie: Douwe Kamstra 0229-218262

Inschrijven & betalen
Cursus / activiteit
Verlichting
Wijkcentrum De Zaagtand
€ 80,00 x 1 personen = € 80,00
Eventuele kosten gelieve ter plekke per PIN te betalen in het wijkcentrum
Uw gegevens

Let op! Om uw aanmelding voor een activiteit definitief te maken dient u aan het einde van de betaling op de bevestigingsknop/OK button te klikken!

Gegevens van deelnemer 1 *
* indien u zelf niet de deelnemer bent
Kinderoppas
Wilt u gebruik maken van gratis kinderoppas?
Voorwaarden / op de hoogte
Ja, Ik ga akkoord met de algemene en inschrijvingsvoorwaarden
Ja, Ik ga akkoord met het maken van foto’s en videobeelden van mij en/of mijn kind. Dit beeldmateriaal wordt door Stichting Netwerk uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van promotieactiviteiten van Stichting Netwerk, zoals de gedrukte pers, Facebook, Instagram, YouTube, en de website van Stichting Netwerk. Voor meer informatie kunt u ons privacy statement op de website nalezen.
Online betaling
Veilig betalen met iDeal iDeal logo