Corona maatregelen

Speeltuin entree kaarten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Activiteiten

Alle wijkcentra zijn vooralsnog alleen geopend voor mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De overige activiteiten kunnen helaas nog niet doorgaan.

Wil je graag anderen ontmoeten, ontspannen bezig zijn of je talent (verder) ontwikkelen? Neem dan eens een kijkje in het activiteitenoverzicht. Voor elke leeftijdscategorie en in elke buurt zijn er interessante activiteiten waar je aan kunt deelnemen. De activiteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van wijkbewoners en worden deels door sociaal werkers van Stichting Netwerk georganiseerd en deels door anderen (huurders). 

Heb je een goed idee voor je buurt of wil je een andere activiteit volgen? Kom dan eens langs in één van onze wijkcentra en bespreek je ideeën met een medewerker van Stichting Netwerk.

Gedurende de coronaperiode is het niet mogelijk om je deelname aan een activiteit via de website te betalen. Na je inschrijvingsbevestiging kun je voor aanvang van de activiteit in het betreffende wijkcentrum (m.u.v. De Cogge) je deelname via PIN betalen (of contant bij de activiteitenbegeleider). De activiteit gaat door bij voldoende deelnemers. De overige (inschrijf)voorwaarden kun je hier lezen. 

activity icon

Activiteiten