SSW Wijkwerk kwaliteitslabel
Nieuws in verband met het Corona virus
Corona maatregelen Stichting Netwerk
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Nieuws in verband met het Corona virus

We kunnen er helaas niet meer omheen. Het Coronavirus houdt de hele wereld bezig. Stichting Netwerk volgt het nieuws op de voet en houdt de regels van de overheid en het RIVM aan om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit betekent dat de wijkcentra en de peuterspeelscholen t/m dinsdag 28 april gesloten zijn. Ook Manifesto en de Stadsspeeltuin blijven tot en met 28 april gesloten. Het Centraal Bureau is alleen telefonisch bereikbaar via 0229-212587.

Telefonische spreekuren wijkcentra
De wijkcentra Grote Waal, Kersenboogerd, De Zaagtand en De Huesmolen zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur. Verschillende sociaal werkers zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden of om gewoon een praatje met je te maken als je daar behoefte aan hebt.

Grote Waal: 0229-280940
Kersenboogerd: 0229-219966
De Zaagtand: 0229-855700
De Huesmolen: 0229-234390

Tijdens deze periode van quarantaine worden er initiatieven gestart voor verschillende leeftijden, kijk hiervoor in onze nieuwsberichten. 

Nieuwsberichten 
Aangescherpte maatregelen

Een mooi initiatief

Netwerk gaat door met welzijnswerk, maar anders..

Telefonisch spreekuur

Laatste nieuws vanuit RIVM 
Maatregelen met pictogrammen

Vrijwilliger aan het woord

Bert Duijndam

Mensen blij maken is het allerleukste wat er is!

De waardering die ik krijg wanneer ik mijn plaatjes draai is geweldig. Een blij gezicht is met geen geld te betalen. Om vrijwilliger te kunnen zijn moet je open staan voor anderen en hen willen helpen. En dat wil ik na 43 jaar gelukkig nog steeds.

Bert Duijndam

Als vrijwilliger kun je een positieve bijdrage leveren aan de deelnemers én aan jezelf

Ik raad het iedereen aan om vrijwilligerswerk te gaan doen, het is leuk, je geniet ervan en je krijgt er zoveel voor terug!

Annelies Voetelink

Vrijwilligerswerk geeft zoveel voldoening!

Ik werd als taalmaatje gekoppeld aan een anderstalige waar ik een fijne vriendschap aan heb overgehouden. Ik mag ook deelnemen aan haar cultuur en zo leren we van elkaar en dat is erg leuk!

Martine Bel

Met alle liefde kook ik voor mijn medebewoners

Met alle liefde kook ik voor de deelnemers van de Eettafel. De dankbaarheid en het contact met vrijwilligers, medewerkers en deelnemers zijn voor erg waardevol. Dankzij dit contact ga ik vaker mijn huis uit en blijf ik onder de mensen. 

Vivian

Wijkcentrum De Huesmolen voelt als mijn tweede huis

Ik kom al in het wijkcentrum sinds ik een peuter was. Het voelt echt als mijn tweede huis. Wat ik het leukste vind is kletsen met de bewoners, achter de bar staan en gasten helpen. 

Joeri

Het vertrouwen in hun potentie, geeft vertrouwen in mijn potentie

Als coach voor Coaching voor scholieren ontdek ik hoe waardevol het is om zonder oordeel 100% aanwezig te zijn bij een gesprek. Ik zie daardoor mensen tot bloei komen! Het vertrouwen in hun potentie, geeft mij het vertrouwen in mijn eigen potentie. 

Kalijn Oostewaal