Corona maatregelen

Speeltuin entree kaarten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Inschrijving éénouderweekend 2021

27-05-2021

Stichting Netwerk organiseert een heerlijk weekend naar Texel voor alleenstaande ouders met kinderen. Lekker genieten van een heerlijk weekend op het eiland in een groepsaccommodatie. Naast ontspanning in de natuur en lekker eten worden er volop spelletjes gespeeld en leuke activiteiten ondernomen. In dit weekend brengen we ouders met elkaar in verbinding en vaak ontstaan er nieuwe vriendschappen.

Stichting Netwerk organiseert het Ouder en kind weekend alweer voor de 16e keer. Het weekend is bedoeld voor Hoornse vaders en moeders die hun kind(eren) alleen opvoeden.
Het verblijf is in een prachtige omgeving met bos, strand, duinen en zee. De sociaal werkers van de stichting bedenken elk jaar een gevarieerd programma. Er wordt natuurlijk ook tijd vrij gemaakt om iets leuks met het eigen gezin te doen.

Data
Dit jaar is het weekend 24, 25 en 26 september 2021. Kosten bedragen € 65,00 per gezin, betalen met de cultuurstrippenkaart is ook mogelijk. Gezinnen kunnen zich aanmelden via Sociaal werker Stefanie Strijker via s.strijker@netwerkhoorn.nl. Ook voor vragen kunt u hier terecht.

Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek. Er is plaats voor zo'n 30 Hoornse gezinnen.

Flyer