SSW Wijkwerk kwaliteitslabel
Nieuws in verband met het Corona virus
Corona maatregelen Stichting Netwerk
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Nieuw project bij Broadway Hoorn

10-03-2020

Muziekvereniging Excelsior en Musical popkoor Broadway brengen op 25 en 26 september de “NIGHT OF THE MUSIC” in sporthal de Klamp in Andijk.

In dit muzikale project worden een aantal unieke arrangementen gebracht die speciaal voor deze avond zijn bewerkt door de dirigenten Nick Hoogland en Patrice van Opstal. Daarnaast brengen beide verenigingen een aantal stukken uit ieders eigen brede repertoire variërend van klassiek tot pop en van musical- tot filmmuziek. Een hoogtepunt is zeker de gezamenlijke medley uit ‘Soldaat van Oranje’ en de muziek uit ‘Saving Private Ryan’, waarmee ook 75 jaar Bevrijding een plekje krijgt in dit muzikale spektakel.
Voor dit unieke concert is bij Musical Popkoor Broadway nog plaats voor jou! Of je nu nieuwsgierig bent of reeds kunt zingen – je bent welkom op donderdag 19 maart in de Grote Beer (wijkcentrum Grote Waal te Hoorn). Vanaf dat moment haak je aan bij dit unieke project en krijg je de unieke kans om te ervaren hoe leuk, gezellig en ontspannend zingen kan zijn! We willen vooral ook mannen over de streep trekken; een speciale “zang workshop voor mannen” zal dan ook worden georganiseerd.

Broadway geeft voor dit project toegang tot de online oefenmogelijkheden via tablet of smartphone; daarnaast voorziet zij ieder die mee gaat doen van een ‘buddy’, een doorgewinterd koorlid die helpt waar nodig. Daarnaast geniet je van de befaamde solistenavond op 24 april, en ervaar je alvast de sfeer van een optreden op de stadsfeesten van 15 juni. 

Interesse? Geef je op door een mail te sturen naar info@broadwayhoorn.nl of kijk voor meer informatie op www.broadwayhoorn.nl 

Elke donderdagavond kun je zingen in wijkcentrum Grote Waal, kijk voor meer informatie in ons activiteitenoverzicht.