Corona maatregelen
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

#Nog ff volhouden

10-02-2021

Vandaag is de landelijke campagne #Nogffvolhouden gestart! Deze campagne is gemaakt voor en door jongeren en jongerenwerkers en heeft als doel om de jeugd en jongeren een hart onder de riem te steken. 

In de campagne zie je deze rapvideo die in samenwerking met jongerenwerkers in Hoorn is gemaakt. De rap is een aanleiding om het gesprek aan te gaan met jongeren over de coronaregels, de quarantaine maar ook over hun veerkracht! Maar dat is nog niet alles..

Prijzen winnen
Naast de rapvideo is er ook nog iets anders leuks. Voor de jongeren die zelf een leuk filmpje maken (een challenge, sport, liedje, rap etc.) waarin ze de slogan #Nogffvolhouden kracht bij zetten (en deze hashtag ook plaatsen in het bericht/filmpje) dan kunnen zij mooie prijzen winnen. Denk aan een Playstation 5 of kledingbonnen! Het filmpje moet worden geplaatst op social media (Insta/tiktok/FB) @BVjong incl. de hashtag #Nogffvolhouden. Kijk voor meer informatie op onze socials! Check hier het promofilmpje!

Samenwerkingspartners
Deze unieke campagne is mogelijk gemaakt door de BVjong werkgroep jongerenwerkers, bestaande uit Stichting Netwerk, Sport en Welzijn Moerdijk, Stichting You-ng en in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Pers
Dinsdag 9 februari verscheen dit artikel in het NHD waarin de campagne werd aangekondigd. 
Ook het NH Nieuws heeft aandacht besteed aan deze campagne. En er staat een mooi artikel in Rodi Media. 

#nogffvolhouden #sterkjongerenwerk