Corona maatregelen
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Vakantiespelen voorjaarsvakantie

18-02-2021

Van 22 tot en met 26 februari organiseren Stichting Netwerk en gemeente Hoorn de vakantiespelen Hoorn. De activiteiten zijn dagelijks van 10:00 uur tot 11:30 uur voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De activiteiten zijn gratis na inschrijving via de website: www.hoornbeweegt.nl.

Activiteiten
Kinderen gaan in groepjes van 10 buiten lekker actief bezig zijn met voetballen, hockeyen en allerlei spelletjes. Elke groep krijgt een begeleider en deze gaat met de groep mee naar de activiteiten.

Inschrijven

Inschrijving voor de gratis activiteiten is verplicht en kan via www.hoornbeweegt.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Alle activiteiten vinden van 10:00 uur tot 11:30 uur plaats op de onderstaande dagen en locaties:

Locaties
Maandag 22 februari - SV Westfriezen (Zwaag)
Dinsdag 23 februari - HKV ADOS (Kersenboogerd)
Woensdag 24 februari - WFHC Hoorn (Risdam)
Donderdag 25 februari - HCSV Zwaluwen ‘30 (Grote Waal)
Vrijdag 26 februari - SV Always Forward (Hoorn- Noord)

Veiligheid
Vanwege het coronavirus worden alle activiteiten buiten en online georganiseerd en kunnen ouders niet bij de buitenactiviteiten aanwezig zijn. Kinderen kunnen bij de poort van de accommodatie worden gebracht en afgehaald. Er mogen geen ouders bij de activiteiten vanwege Covid-19.

Online
Niet naar buiten? Speel dan online mee! De online activiteiten starten elke dag om 10.30 uur en zijn gratis, na aanmelding via de website www.hoornbeweegt.nl
Dinsdag 23 februari: Opdrachten challenge - Thuis zo snel mogelijk leuke, gekke en grappige opdrachten doen; Familiespel voor iedereen.
Woensdag 24 februari: Zoek en vind - Ga in jouw wijk op zoek naar alle plaatjes; voor kinderen van 4-8 jaar.
Donderdag 25 februari: Bingo - Speel mee met het online bingospel en maak kans op leuke prijzen; familiespel voor iedereen.
Vrijdag 26 februari: Striptekenen - Leer striptekenen en maak je eigen stripverhaal; voor kinderen van 9-12 jaar.