SSW Wijkwerk kwaliteitslabel
Nieuws in verband met het Corona virus
Corona maatregelen Stichting Netwerk
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Wil jij evenementenregelaar zijn bij IRONMAN Westfriesland?

03-02-2020

Wil jij een steentje bijdragen aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor atleten, toeschouwers en vertegenwoordigers van de media? Dan is dit jouw kans!

Op 26, 27 en 28 juni 2020 vindt de tweede editie plaats van Multisport Festival Westfriesland. Dit grootse triatlon spektakel dat onderdeel is van IRONMAN, bestaat uit een drietal triatlons, een NightRun en een triatlon voor kinderen van 6 t/m 13 jaar; IRONKIDS. Omdat de eerste editie een groot succes was is er besloten om aankomend jaar de IRONMAN 70.3 toe te voegen aan het programma. Inmiddels is deze geheel uitverkocht op 2250 startplekken. 

Voor dit geweldige evenement is de organisatie op zoek naar lokale evenementenregelaars. Hij/zij is bekend in één van de zeven gemeentes waar het parcours doorheen gaat. Dit zijn Koggenland, Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Drechterland, Opmeer en Hoorn. Via een online verkeersexamen ben jij gecertificeerd om evenementenregelaar te zijn bij de IRONMAN Westfriesland. Het leuke is ook dat jouw vereniging een bijdrage ontvangt voor de clubkas als jij je inzet in dat weekend in jouw eigen woonplaats.

Klik op de volgende link https://extraleisure.wufoo.com/forms/x1ltif3v1vqf4kz/ om de mogelijkheden te bekijken en je in te schrijven. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar ironmannedvolunteers@gmail.com