Zaal huren?

Activiteiten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Bijzondere Ontmoetingsgroep in Hoorn

16-12-2021

Vele inwoners kunnen door een ziekte of beperking niet volledig meedoen in de maatschappij. Als je als jong volwassene ziek bent, kom je voor vele uitdagingen te staan. Je kan niet werken of studeren. Daardoor kun je minder contacten hebben en in een isolement belanden. Maar je wil wel graag leuke dingen ondernemen met leeftijdsgenoten. 

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en herken je jezelf in dit verhaal? En wil je graag overdag afspreken met leeftijdsgenoten die in een soortgelijke situatie zitten? 
Dan zijn we op zoek naar jou!

Stichting Netwerk wil een groep creëren waarin je op een laagdrempelige manier contact kan hebben met leeftijdsgenoten die in een soortgelijke situatie leven. De tijd, plaats en wellicht activiteit worden later in overleg bepaald naar aanleiding van de aanmeldingen en wensen. Eventueel is digitaal contact ook mogelijk. En uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen.

Interesse?
Wil je deelnemen, ken je iemand met interesse of wens je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Nanda Leeuw in wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn, telefoon 0229-855700 of mail naar n.leeuw@netwerkhoorn.nl