Corona maatregelen
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Werken bij

Stichting Netwerk is dé organisatie voor welzijnswerk in Hoorn. Wij verbinden mensen, versterken eigen kracht en voorkomen dat kleine problemen groot worden. Samen met inwoners, vele vrijwilligers en andere organisaties bouwen wij aan een sociale stad: leefbaar, veilig en met gelijke kansen voor iedereen. 
Met de inzet van onze deskundige en betrokken medewerkers kunnen inwoners, jong en oud, hun talenten ontdekken en ontwikkelen, elkaar ontmoeten en meedoen in de samenleving.  Hierbij hebben wij extra aandacht voor degenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door onze wijkcentra, poppodium Manifesto en de stadsspeeltuin staan we dicht bij de Hoornse inwoners. Wij zijn een dynamische organisatie die weet wat er leeft en ondersteuning biedt daar waar nodig. 

Spreekt onze missie jou aan en wil je graag bij ons werken? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures en vrijwilligersplaatsen of stuur een open sollicitatie naar: vacature@netwerkhoorn.nl.

Stagiair(e)s
Stichting Netwerk ziet het als een belangrijke maatschappelijke taak om jongeren in de gelegenheid te stellen om werkervaring op te doen.
De organisatie is als opleidingsplek populair in Hoorn. Stagiaires van de verschillende MBO en HBO beroepsopleidingen, maar ook jongeren die extra begeleiding nodig hebben, worden bij Netwerk professioneel begeleid door de beroepskrachten en zo goed voorbereid op het werken in de praktijk. 

Interesse in een stage bij Netwerk?
Bespreek het op school of neem contact op met één van onze locaties of beroepskrachten. Binnen de organisatie wordt volop gewerkt met maatschappelijke stagiaires. Van Huttendorp tot tienergroepen en Manifesto, je kunt bij Netwerk op verschillende plaatsen als maatschappelijke stagiaire aan de slag. 

Stuur je motivatiebrief naar:
Kinderwerk: Fauzeia Akalei, f.akalei@netwerkhoorn.nl
Jongerenwerk: Jerrol Lashley, j.lashley@netwerkhoorn.nl
Volwassenenwerk: Astrid Hoogewoning, a.hoogewoning@netwerkhoorn.nl

Vrijwilligers functies