Zaal huren?

Activiteiten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Evenement IRONMAN Westfriesland uitgesteld

03-02-2020

Wegens het Coronavirus zjn de Ironman-wedstrijden in West-Friesland afgelast: organisatie zoekt datum later dit jaar 

Op 26, 27 en 28 juni 2020 vindt de tweede editie plaats van Multisport Festival Westfriesland. Dit grootse triatlon spektakel dat onderdeel is van IRONMAN, bestaat uit een drietal triatlons, een NightRun en een triatlon voor kinderen van 6 t/m 13 jaar; IRONKIDS. Omdat de eerste editie een groot succes was is er besloten om aankomend jaar de IRONMAN 70.3 toe te voegen aan het programma. Inmiddels is deze geheel uitverkocht op 2250 startplekken. 

Voor dit geweldige evenement is de organisatie op zoek naar lokale evenementenregelaars. Hij/zij is bekend in één van de zeven gemeentes waar het parcours doorheen gaat. Dit zijn Koggenland, Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Drechterland, Opmeer en Hoorn. Via een online verkeersexamen ben jij gecertificeerd om evenementenregelaar te zijn bij de IRONMAN Westfriesland. Het leuke is ook dat jouw vereniging een bijdrage ontvangt voor de clubkas als jij je inzet in dat weekend in jouw eigen woonplaats.

Klik op de volgende link https://extraleisure.wufoo.com/forms/x1ltif3v1vqf4kz/ om de mogelijkheden te bekijken en je in te schrijven. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar ironmannedvolunteers@gmail.com