Zaal huren?

Activiteiten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Op bezoek bij de koffieochtend

28-02-2022

Op 23 februari waren Matthijs Koster en Diana Dekker, namens CDA Hoorn, op bezoek bij wijkcentrum De Huesmolen voor de koffie –en ontmoetingsochtend. Deze ochtenden zijn iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en is voor iedereen die van gezelligheid houdt, zich soms eenzaam voelt en/of samen met anderen iets wil ondernemen. Het doel van deze koffie- en ontmoetingsochtend is gezellig samenzijn met buurtbewoners in een ongedwongen sfeer.

Die laagdrempelige sfeer hebben Matthijs en Diana ervaren, want al snel werden er mooie gesprekken aan tafel gevoerd. Over hoe zij door de Corona periode zijn heen gekomen. Het gemis van sociale contacten, in sommige gevallen van een partner, en activiteiten die niet door konden gaan. Maar ook over hun veerkracht, door bijvoorbeeld via beeldbellen contact met elkaar te houden. Of door weer en wind toch erop uit te blijven gaan, wandelend of fietsend.

Vanaf april wordt de koffieochtend een keer per maand uitgebreid met aansluitend spelletjes en een gezamenlijke lunch. Lees hier het volledige artikel.