Zaal huren?

Activiteiten
Stichting Netwerk: Verbindt, versterkt, voorkomt

Wijkcentra in zomervakantie extra open

15-07-2024

Enkele wijkcentra van Stichting Netwerk zijn deze zomer extra open om jou te voorzien van leuke activiteiten. Onder de noemer ‘Samen de zomer door’ kun je in de wijkcentra De Zaagtand, Grote Waal en De Huesmolen terecht om te bewegen/sporten, je talent te ontdekken en andere mensen te ontmoeten.

Wil je gewoon een kopje koffie/thee drinken of een krantje lezen? Ook dan kun je terecht in onze wijkcentra. Wil je een interessante workshop of activiteit volgen? Neem dan contact op met het betreffende wijkcentrum om te kijken of er nog een plekje beschikbaar is.  

Openingstijden wijkcentra Zomerschool
De wijkcentra zijn in de zomervakantie doordeweeks geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
De Zaagtand: 22 juli t/m 1 aug.
De Huesmolen: 5 t/m 15 aug.
Grote Waal: 19 t/m 29 aug.

Jeugd en jongeren
Voor de Hoornse jeugd en jongeren is er ook van alles te beleven.
Van 22 juli t/m 2 augustus vindt ‘Zomer in Hoorn’ plaats voor kinderen van 4 t/m 15 jaar. Van koken en bakken tot karate en Expeditie Robinson. Er is genoeg te doen en te beleven.
Kijk voor het volledige programma op www.hoornbeweegt.nl . Ook onze stadsspeeltuin De Speelhoorn is de gehele zomer dagelijks geopend van 10 tot 17.00 uur.

Voor de jongeren tot 18 jaar zijn onze jongerencentra extra geopend. In jongerencentra Kersenboogerd, De Cogge, De Zaagtand, Grote Waal en De Kreek kun je ook in de zomervakantie meedoen aan activiteiten zoals muziek maken, voetballen, en gewoon gezellig samenzijn met andere jongeren tijdens de inlopen. Kijk op onze website www.netwerkhoorn.nl/activiteiten (filter op jongeren) of op Instagram (0229 jongeren) voor de exacte data en tijden. Flyer zomeractiviteiten jongeren

Vier de zomer in Hoorn!

Flyer/programma De Zaagtand
Flyer/programma Grote Waal
Flyer/programma De Huesmolen